Рахунки стануть меншими: використовуйте ці хитрі трюки під час прання й зекономите гроші

Дієві поради щодо витрат електроенергії

Робота пральної машинки потребує найбільших затрат електроенергії. Адже ця техніка і воду нагріває, і барабан крутить під час прання, і набирає шалених обертів, коли зливає воду. Тож очевидно, що чим частіше ви перете, тим більші рахунки за світло отримуєте.

Проте досвідчені господині навчилися економити завдяки деяким хитрощам.

Як зекономити на пранні?

Вплинути на витрату води та електроенергії допоможе внесення невеликих змін до стандартного прання. По-перше, якщо на вашій машинці є режим «Еко» — намагайтеся прати саме на ньому.

У цьому режимі витрачається набагато менше води. Якщо такої опції немає — встановлюйте найнижчу температуру, так на нагрівання води йтиме набагато менше електроенергії. І не переживайте за якість прання, сучасні пральні порошки та гелі працюють ефективно навіть у холодній воді.

По-друге, встановлюйте режим швидкого прання. Якщо одяг сильно забруднений і ви боїтеся, що на швидкому пранні не зможете його відіпрати, — попередньо обробіть плями вручну: нанесіть на них засіб для виведення плям і залиште на 10-15 хвилин.

Ще один простий лайфхак

Дочекайтеся, поки брудного одягу накопичиться стільки, щоб завантажити майже повний барабан машини. Це скоротить кількість щотижневих прань.

Також, якщо ви звикли використовувати вбудований режим сушіння, можна спробувати замінити його на віджим на високій швидкості. Звичайно, після нього одяг не буде ідеально сухий, але швидко висохне поза машиною, а ви заощадите електроенергію.

Джерело: Ukr.Media

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень