Радіокотики: домашні улюбленці відомих рівнян (30 ФОТО)

Працівників «Радіо Трек»

Сьогодні у всьому світі відзначають неофіційне свято на честь котів. З цієї нагоди ми познайомимо вас з улюбленцями працівників колективу «Радіо Трек».

Кіт директора «Радіо Трек» Миколи Кульчинського.

- Кіт Айк. Два роки. Порода -- невстановлена -- дворянська. Весь час десь пропадає і б'ється.

 

Ветеринари рекомендують каструвати, але ми не наважуємося.

Кіт ведучої і керівника Служби новин «Радіо Трек» Олі Радянської - 8-річний Морріс.

Оля Радянська забрала Морріса з викладацького гуртожитку НУВГП. Весь час кота вважали безпородним, утім ветеринар посміхаючись сказала, що це Турецький ван.

Певно лікар пожартувала, думає Оля.

- Морріс дуже люблячий кіт, ласкавий, але 80% часу він спить. Одного разу він випав з вікна четвертого поверху, і верещав на весь двір. А коли я збігла у двір за ним, і він почув як я гукаю його, одразу заспокоївся. З того часу він любить з нами вдома "розмовляти". Ти йому слово - він тобі три.... і такий діалог може тривати навіть до 5 хвилин. Особливо після роботи, коли він вдень сам сидів вдома, - розповідає Оля.

І ще одна цікава історія.

- Одного разу, влітку це було, Морріс вполював чи на балконі чи у вікні пташку. Горобця чи якусь подібну, маленьку. І приніс її прямо мені в ліжко. З самого ранку.... розбудив своєю здобиччю. Пташка жива була, він її якось за шию вхопив. І ми ту пташку з балкону випустили - вона полетіла. А кіт так образився! У нього реальна істерика була, мовляв, як так не оцінили його старання, як так взяли і випустили.... він собі довго місця не знаходив.

Це котик менеджера комерційного відділу «Радіо Трек» Наталі Локшук.

Його звуть Боня або Боніфаций.

Йому 1,5 роки.

Любить гратися і спати у свому ліжечку.

Кішку, яка живе з музичним редактором Людою Горбачевською, звуть Ляля.

Скільки точно Лялі років Люда визначити не може, приблизно п’ять. Сім’я підібрала кішку з вулиці.

Ляля не надто велика бешкетниця, вдома її називають розумницею.

- Якось своїм друзям розповідала історію, в якій я прокинулась вночі від того, що Лялька сиділа і дивилась на мене. Знайомі в шоці: як це, лялька дивилась? Тобі це снилось, чи що? Я кажу - та ні, вона в реалі сидить і дивиться на мене. Вони збентежились дуже, думали, що я, певно, ку-ку, раз мені ввижається, що якась лялька дивиться на мене. Я кажу - ну Лялька, кицька моя. Всі видихнули з полегшенням)

Котик журналіста і ведучої новин «Радіо Трек» Богдани Карц.

- Це - Мурчик, але частіше ми звемо його «Жиробас», тож саме на друге ім'я він і реагує.

Зрозуміло, що любить він їсти і спати. Чим більше - тим краще. Йому десь п’ять років. Має гарний нюх на рибу - краде її у будь-який слушний момент.

Кіт журналіста і ведучого новин «Радіо Трек» Влада Пєрязєва.

- Це Локі. Мабуть він в курсі, що мої батьки назвали його на честь скандинавського бога бешкетування, жартів та обману. Тому жартує хіба що він, а не над ним. Горда тварина.

Порода - довгошерста недотрога. Принаймні, якби у нього була порода - так би вона й називалась. Гладити його можна лише по голівонці та легенько. Ви любите чухати котам животик?  Локі змусить вас розлюбити це діло. Легше почухати живота крокодилу. 

Про «злу руку» взагалі не може бути й мови. Та й погодьтесь - ви б самі були не в захваті, якби вас хтось почав вовтузити за живіт.

Локі це розуміє, а ще він шарить, що є членом сім'ї та не забуває качати власні права. Про що я? Отож: він не в захваті їсти з миски на підлозі. Набагато ліпше застрибнути мені на коліна, коли я їм, і чекати доки я поділюся власною їжею, яку покладу поруч.

Спати він також любить в чиємусь ліжку, однак на вас не залізе. Ну ви ж ні на кого не залазите, коли спите в ліжку. Тож він теж ляже поруч і не дасть порушити свій сон просто так. Для виходу з будинку він обрав вікно. Це для нього, як для нас двері - і він це розуміє. Просить щоразу відчинити, адже в нього лапки. Хоча за можливості відчинить сам. Таки поважає чужий час і старання.

На фото його на руках тримає моя молодша сестра. Він їй дозволив це зробити, адже вона не така велика, як інші двоногі. А ще вона в м'якенькому рожевому халаті, тому їй можна довіряти. Утім він не втрачатиме пильності.

Кішечці редактора сайту «Радіо Трек» Мирослави Опанасик – Тасі - якраз у березні буде рік.

- Вона любить дивитися на своє відображення у дзеркалі і лупцювати його лапами (мабуть, думає, що то - її суперниця). Любить ходити з господарем на балкон курити (курить господар, а не Тася). Ще любить полювати на голубів і ворон через віконне скло і жалібно нявкати на них, бо вони близько не підлітають (у неї у результаті виходить звук мекаючий, як у якоїсь кози :))

- А ще її улюблене заняття розминати лапками живіт мені чи господарю. Ми сміємося, що вона так робить нам масаж.

Кішка журналіста «Радіо Трек» Юлії Вознюк має традиційне котяче ім'я - Мурка.

- Порода шотландська. Незабаром їй виповниться рік. Поводить себе завжди стримано та аристократично. Висіти на гардині чи крадькома їсти вечерю господаря - то не про неї.

- Іноді здається, що у неї є зв'язок із космосом і вона передає інформацію, як дивно поводяться люди. Має добрий слух - відразу чує звук обертів ключа у замку і біжить до дверей зустрічати. Загалом Мурка лагідна та грайлива, любить свою людську сім’ю і це – взаємно!

Кицю ведучої новин та заступника головного редактора Служби новин «Радіо Трек» Ілони Радзівіл звуть Аліса.

Їй вже близько 10 років. Але попри такий поважний вік, вона досі дуже любить гратися.

Вона не породиста, але у це не всі вірять. Тим паче, що за непідтвердженими даними, її тато був ніби знатного роду. Любить, як і більшість котів, спати.

У різних позах.

І ще раз спати.

А також їсти: свіжі огірки, кукурудзу, рибо, м'ясо і морозиво.

Словом, кицька-гурман.

А от наш бухгалтер Ірина Грушевська виховує одразу двох котиків.

Це дівчинка Джуля, уже незабаром вона святкуватиме свій 7-й день народження.

Причому День народження Джуля відзначатиме 8 березня. Іра запевняє, що Джуля дуже лагідна і слухняна дівчинка.

 А ще нещодавно їй підкинули ще одного котика – це Максик, представник дворянської породи. Максик теж має спокійний і лагідний характер.

Довідково: в Україні день котів 1 березня святкують з 2004 року.

Загалом відомі чотири дати свята цих чотирилапих. День котів святкують за японським календарем - 22 лютого, а американці відзначають цей день 29 жовтня, а більшість країн у світі відзначають все ж 8 серпня. Саме 8 серпня 2002 року визнано Міжнародним днем кішок.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень