«Радіо Трек», «Мегаподія» та «Підкова» працюють на Полякову? Провокативні банери у Рівному

Підстава?

Сьогодні зранку на сітілайті в центрі міста з’явилася НІБИТО афіша концерту Ольги Полякової, який мав відбутися у приміщенні Рівненського облмуздрамтеатру.

Нині  у соцмережах виник скандал щодо цього концерту, співачку звинувачують у концертній діяльності на території Росії. Теперішній її тур називається «Я люблю Вас». Проте у Рівному у самісінькому центрі з’явилася афіша, на якій назва зовсім інша:

Але ця – унікальна. Головним чином тим, що на плакаті розміщені логотипи Радіо Трек, івент-агенства «Мегаподія» та готельно-ресторанного комплексу «Підкова».

Ми офіційно повідомляємо, що не є організаторами концерту Ольги Полякової та не маємо жодного стосунку до цього сітілайту. Проте звертаємося до правоохоронних органів, аби виявити замовника та запобігти можливим провокаціям у Рівному, - пишуть представники «Мегаподії» в офіційному зверненні.

Також на банері є слова, яких на оригінальній афіші немає:

RUSSIAN STYLE

Один народ, единая страна. (Розділені радянською червоною зіркою)

От Ужгорода до Владивостока, от Севастополя до Кремля.

Для власниці сітілайту Світлани Ліканової таке оновлення стало новиною:

Сьогодні зранку було виявлено факт самовільного розміщення сторонніми особами чужої реклами. Після цього ми відкрили щит, зняли цю рекламу. У нас на цьому місці постійний клієнт розміщує рекламу у нас уже другий рік поспіль. Пошкоджена також його реклама, доведеться нам передруковувати, - розповіла Світлана Ліканова.

Тому жінка прийшла зняти несанкціоновану афішу зі своєї рекламної площі, адже на цьому місці має висіти плакат іншого рекламодавця.

Наш кореспондент прибув на місце події, щоб на власні очі побачити афішу з Поляковою, яка неочікувано з’явилася в центрі міста. Її зображення наклеїли скотчем поверх іншого рекламного плакату. Для того, аби банер не зняли, кришку сітілайту хтось старанно закрутив двома болтами.

Зауважимо, що, попри наявність логотипу Радіо Трек, на плакаті,

Ми не маємо стосунку до концерту Ольги Полякової у Рівному та жодним чином не пов’язані з його організацією.

Сподіваємося також, що рівняни помітили відверту провокативність розміщеного плакату.

До слова, подібні плакати, щоправда, уже менші за розмірами, продовжують з’являтися в інших місцях обласного центру.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень