Композитор зробив селфі з повною залою глядачів у рівненському МБК

Єгор Грушин зіграв у Рівному єдиний цьогоріч концерт

Проте пообіцяв повернутися наступного року – вже з новим альбомом.

Композитор та піаніст під час півторагодинного виступу кілька разів дякував рівненським глядачам за підтримку. Адже у нашому місті він виступає вже вдесяте і щоразу публіки стає дедалі більше.

На підтвердження того, що у Рівному стільки поціновувачів фортепіанної музики Єгор Грушин і зробив селфі, яке виклав до себе у соцмережу. Пояснив,

це просто неймовірно, що в Україні стільки людей люблять неокласику .

Між тим, глядачі просто таки медитували під час гри музиканта-віртуоза. Багато хто з рівнян слухали його твори з заплющеними очима.

А коли Єгор завершив виконання своєї програми «Solo Piano», публіка довго не відпускала талановитого музиканта зі сцени і він зіграв на біс.

Нагадаємо, Рівне приймало Єгора Грушина 18 березня. Він виконав найкращі свої твори з різних альбомів. Як і обіцяли організатори, Грушин буквально прожив на сцені кожну свою ноту із витонченим смаком, легкістю та щирістю.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень