Львівська авторка презентує у Рівному книгу для тих, кому 16+

Це відбудеться вже сьогодні

41-річна письменниця зі Львова Оксана Сайко (на фото вгорі) - відома, як авторка прози для підлітків та юнацтва - привезе до Рівного свою книгу-повість "Птахи завжди повертаються".  У ній розповідається про дівчинку Оксану, яка, втративши пам'ять, несподівано прокидається у божевільні. 

Творча зустріч з письменницею відбудеться сьогодні о 18.30 год у книгарні "Є" і завтра в обласній бібліотеці для молоді, що на вулиці Київській.

Довідка: Оксана Сайко народилася у містечку Скалат на Тернопільщині. Має дві вищі освіти: медичну - після закінчення  Львівського державного медичного коледжу та журналістську - після Львівського національно університету імені Івана Франка. Працювала у газеті "Літературний Львів", у виданні "Арка" була редактором сторінки «Культура». Дописує у газети «Україна Молода», «Літературна Україна», співпрацює з журналом для підлітків "Сто талантів", публікується на офіційному сайті Української Греко-Католицької Церкви (рубрика "Визначні особи Церкви XXст.").

Оксана Сайко - дипломант літературного конкурсу "Гранослов-2006", переможець конкурсу на найкращу повість від журналу "Дніпро"2009 року (повість "Волоцюги").

У 2012 у «Видавництві Старого Лева» вийшла її книга для підлітків «Новенька та інші історії», яка потрапила до довгого списку премії "Книга року БіБіСі 2012".

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень