Книгу-містику про дивну сукню презентує рівненська письменниця

"Її сукня" - це вже третя книга письменниці

39-річна письменниця Алла Рогашко (на фото вгорі) на запитання, про що її третя книга, відповідає так:

Про мандри героїні у минуле своїх предків, пошук себе, свого шляху в житті. Сакральна сукня предків героїні передається від матері до доньки в родині героїні впродовж поколінь. Одягнувши її, можна втрапити в минуле своїх предків, глибше пізнати себе, збагнути сенс свого життя, збагатити свою генетичну пам’ять, духовно зміцніти. А ще у цій сукні до героїні приходить привид - душа химерної жінки. Тому така назва. 

Головне посилання, яке у книгу заклала письменниця, – потрібно цікавитись минулим своїх бабусь, дідусів, розпитувати в тих, у кого ще є можливість розпитати.

Бо коли знаємо минуле своїх предків, наше життя може бути геть іншим. "Людина повинна знати минуле своїх предків, особливо таємниці, котрі щезають у небуття разом з душами, що відходять на небеса. Нерозкриті таємниці предків породжують дивні пустоти в душах нащадків" - ось цитата з моєї книги, - пояснює Алла Рогашко.

У книжці багато власних почуттів, емоцій письменниці.

Сюжет відсотків на 40 зітканий з моїх снів, які й керували сюжетом. Зізнаюсь, що прототипом героїні є я. 

Видана книга харківським видавництвом "Клуб сімейного дозвілля".

Нагадаємо, що Алла Рогашко закінчила Рівненський державний гуманітарний університет, музично-педагогічний факультет. Довгий час працювала кадровиком, журналістом і редактором відомчої газети. Писати прозу почала сімнадцть років тому після народження сина. 

Друкувалася у збірках оповідань різних авторів, виданих харківським видавництвом "Клуб сімейного дозвілля" – "Львів. Смаколики. Різдво" і "Львів. Вишні. Дощі".

Видала дві власні книги – романтично-містичну "Осіннє Рондо місячної ночі" та про психологію стосунків між чоловіком і жінкою, з детективним "присмаком" "Крізь безодню до Світла". 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень