П’яний українець в Польщі тікав від поліцейських на краденому авто

Може сісти в тюрму на 10 років

 

Нетиповий інцидент стався в місті Катовіце 15 березня близько опівночі. Поліцейські помітили, що евакуатор вночі намагається забрати чийсь припаркований автомобіль. Вони хотіли з’ясувати, чи авто евакуюють за згоди його власника, але водій раптово вирішив тікати, - пише РАДІО ТРЕК.

Він швидко вирушив у напрямку Сосновця – містечка неподалік, поліцейські намагались його наздогнати.

Під час погоні водій BMW двічі пробував протаранити авто поліцейських. Ті намагались відстрілюватись по шинах, щоб зупинити втікача, але його це не зупинило – він продовжував тікати з трьома пробитими колесами.

Згодом авто перекосило так, що водій втратив керування і в’їхав у кущі при дорозі. Він вискочив з авто і побіг на своїх двох, однак поліцейські все ж його затримали.

Виявилось, що за кермом BMW перебував 23-річний громадянин України. Він мав 1,6 проміле алкоголю в крові, автомобіль виявився викраденим ним же раніше.

За крадіжку авто, кермування в стані алкогольного сп’яніння, напад на поліцейських та спробу втечі від них чоловіку загрожує до 10 років позбавлення волі. Найближчі три місяці він проведе в тимчасовому арешті. Про це повідомляє місцева поліція.

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень