Прийшли перевіряти лічильник - і винесли 50 тисяч гривень

Від злодіїв потерпіла 92-річна пенсіонерка з Рівного

До літньої жінки учора зайшли дві невідомі. Пояснили, що перевіряють лічильники. Запропонували послугу із заміни застарілого обладнання, звичайно, за гроші  - 400 гривень.

Бабуся щиро поділилася, що збирає гроші "на чорний день", відкладає їх у картонній коробці біля холодильника. Тож гроші на заміну обладнання має.

Коли перевіряльниці  залишили помешкання пенсіонерки, вона виявила, що з коробки "на чорний день" зникли усі гроші - 50 тисяч гривень. Звернулася у поліцію. 

Поліцейські розпочали розслідування за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України "Крадіжка". Якщо злодійок вдасться впіймати, їм загрожує штраф від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи чи виправні роботи. Також їх можуть арештувати на строк до шести місяців, або посадити за грати на строк до трьох років.

Поліцейські закликають громадян не довіряти незнайомим особам, якщо вони називаються працівниками тієї чи іншої установи, обов’язково перевіряти у них відповідні документи.

За інформацією відділу комунікації Націполіції у Рівненській області.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень