Противників вакцинації слід покарати гривнею, - лікар Комаровський

«Ігнорувати щеплення - не модно й дорого» (с)

Україна не може похвалитися високими темпами вакцинації проти коронавірусу, хоча у жовтні цей процес значною мірою пожвавився. Чимало українців вважають, що вакцини небезпечні й можуть завдати більше шкоди, ніж захистити від інфекції.

Відомий український педіатр Євген Комаровський поділився своїм рецептом, як заохотити людей до вакцинації, пишуть «Коментарі».

Кожен, хто ніяк не може наважитися – вакцинуватися йому чи ні проти коронавірусу має розуміти, що у світі вже зроблено 8 мільярдів доз вакцин. Це величезна кількість, яка щодня збільшується.

 

Жодна вакцина у світі не пройшла такого тестування, як вакцина проти коронавірусу. Про це «антивакцинатори» чомусь не говорять, - каже Комаровський.

На його переконання, провина за страх людей перед вакцинацією лежить на владі яка не зуміла доступно пояснити, що не варто боятися вакцинації.

На переконання Комаровського довіру до вакцинації ще можна повернути.

Найефективніший спосіб повернути довіру – змусити людей рахувати свої гроші. Потрібно поставити громадян України перед фактом, що якщо людина не щеплена проти коронавірусу і вона потрапляє до лікарні з ускладненнями.

 

Це лікування людина оплачує зі свого гаманця. До того ж у вас є страхова компанія, яка скаже: страховий поліс коштує 100 євро на місяць, якщо ви вакциновані. А якщо ні, тоді вам доведеться розщедритися на 300 євро на місяць.

 

Ось тільки тоді багатьом дійде, що треба поспішити вакцинуватись, - каже Комаровський.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень