Приїхав сюди з мамою, але вона померла: у Рівному перебуває хлопець-переселенець

Загалом місто прийняло чотирьох дітей

Через війну кількість дітей, які втратили батьків, зростає, тож їм шукають тимчасові родини. У Рівному прихистили вже чотирьох – 11-річного Богдана з Гостомеля та 6-річну Русланку з Запоріжжя, їх вже передали мамам. Наразі у місті перебуває 15-річний Савелій, який приїхав у Рівне з мамою із Сєвєро-Донецька.

На жаль, жінка була онкохвора і нещодавно померла.

Також з пекла Маріуполя до Рівного евакуювали хлопчика, щодо нього триває процес встановлення опіки. Таких дітей поміщають у сім’ї, які готові взяти дитину. Зокрема, до Рівнеради звернулися три десятки людей, охочих тимчасово доглядати неповнолітніх, повідомив начальник служби у справах дітей Рівного Андрій Міщеня.

До слова, у Рівному є 27 дітей, які можуть бути усиновлені. Загалом у місті налічується понад три сотні сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування, але більшість влаштовані у сім’ї, повідомив Андрій Міщеня.

У місті функціонують два дитячі будинки сімейного типу, 5 прийомних сімей та дві патронатні родини.

 

Ще одна сім’я подала заяву на проходження навчання, аби стати патронатними вихователями.

Від початку року і навіть попри війну процес усиновлення у Рівному не зупиняли, 14 дітей передали під опіку, трьох – всиновили, ще четверо дітей також можуть потрапити у люблячу родину, їхні справи наразі на розгляді.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень