У Києві представили логотип фіналу Ліги чемпіонів

А також показали чемпіонські Кубки

На НСК «Олімпійський» відбулася презентація офіційного логотипу фіналу Ліги чемпіонів-2018, який прийматиме столиця України.

Захід відвідали головний тренер збірної України Андрій Шевченко, президент Федерації футболу України Андрій Павелко, мер Києва Віталій Кличко та інші відомі особи.

Президент Федерації футболу Андрій Павелко пообіцяв, що навесні відбудеться тур Кубків містами України. Також запевнив, що зробить усе можливе, аби майбутні фінальні матчі Ліги чемпіонів стали найкращими в історії розіграшів змагань.

Сьогодні важливий день! Це свято, на яке усі ми чекали тривалий час. У травні наступного року Україна прийматиме два фінали Ліги чемпіонів. Це нові емоції й подія, яка має зробити серйозний поштовх у розвитку футболу в країні. Ця подія має стати зворотнім відліком для відкриття нових спортивних арен і футбольної інфраструктури, для появи нового покоління талановитих футболістів та футболісток, які, сподіваємося, ще більше зацікавляться футболом і згодом підсилять наші збірні. У нас для цього все є. Все готове до фіналів, упевнений, усі докладуть зусилля, щоб зробити дні вирішальних матчів найпрестижніших європейських клубних змагань бездоганними. Разом ми зробимо так, щоб фінали Ліги чемпіонів в Україні стали найкращими в історії!

Нагадаємо, 24 травня на стадіоні «Динамо» імені Валерія Лобановського переможця визначать дві найсильніші жіночі команди Європи, а 26 травня на НСК «Олімпійський» стане відоме ім’я переможця сезону-2017/18 серед чоловічих команд.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень