Оце так пограли: «Верес» провів кубковий матч проти «Шахтаря»

Так у цьому сезоні не закінчувалася ще жодна гра рівнян...

Відбулися матчі чвертьфіналу Кубка України з футболу. На жаль, «Верес» не зміг повторити досягнення 24-річної давнини й припинив виступи у турнірі.

Рівненська команда на матч із «Шахтарем» вийшла без своїх лідерів і пропустила вже на 7-ій хвилині – ворота Богдана Когута вразив Факундо Феррейра. А під завісу першого тайму перевагу «гірників» подвоїв Бернард.

Забивав «Шахтар» і у другій половині зустрічі. На 63-ій хвилині відзначився Марлос – 3:0. На цьому «Шахтар» не заспокоївся і четвертий гол «Вересу» забив аргентинець із рівненським корінням Густаво Бланко Лещук.

«Шахтар» - «Верес» - 4:0

У своїй історії «Верес» лише одного разу зміг подолати 1/4 фіналу Кубка України. У сезоні 1993-1994 років рівняни вийшли у півфінал, обігравши «Торпедо» з Запоріжжя.

Що ж до нинішнього розіграшу Кубка України, то у півфіналі зіграють «Динамо», футболісти якого двічі забили першоліговій «Десні», «Маріуполь», який у Полтаві вибив із турніру «Ворсклу» - 2:1, а також «Дніпро-1», який у додатковий час з таким же рахунком переміг іншого представника Другої ліги – ФК «Львів».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень