Понеділками: психолог пояснив, чому наймасовіші атаки відбуваються у цей день тижня

Окупанти керуються кількома факторами, але усі вони жахливі

ФОТО з мережі

Уже двічі за останній місяць саме в понеділок ворог завдав по Україні масових ракетних обстрілів. Це сталося 31 та 10 жовтня. 

Окупанти для обстрілів у понеділок мають зокрема економічний на психологічний фактор, вважає психолог Валентин Кім. 

У понеділок починається робочий тиждень. Зранку усі люди поспішають на роботу та навчання, користуються громадським транспортом. Тож ракетний удар у понеділок зранку може завдати більшої школи. Це в економічному сенсі. 

Психологічний фактор полягає у тому, що люди звикли до 5-денного робочого тижня. Свої зусилля й енергетику підсвідомо скеровуємо на понеділок, адже від старту тижня залежить те, наскільки продуктивно ми його проживемо. 

Тож ракетний обстріл понеділками – це доволі сильне психологічне потрясіння на весь майбутній тиждень. Це створює негативний настрій та дестабілізує. 

Валентин Кім пояснює, що для кожної людини головне задовольнити свої базові потреби. І найперше – це безпека. Неможливість задовольнити цей фактор неабияк виснажує. 

Джерело: ТСН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень