Лікарня майже зруйнована, загинули медики: наслідки ракетного удару жахають (ФОТО)

Лікарня майже зруйнована, загинули медики: наслідки ракетного удару жахають

Внаслідок ракетного удару російських окупантів по лікарні поблизу Куп’янська на Харківщині загинув лікар-анестезіолог. Дві медсестри 53-х та 43-х років внаслідок атаки були поранені. Сама лікарня майже повністю зруйнована з 1 по 4 поверх. Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

На місці трагедії працювали рятувальники й правоохоронці.

У ДСНС України розповідають, що ракетний удар по лікарні стався близько 16:50 у понеділок, 3 жовтня.

За добу у Куп’янському районі через обстріли з боку окупантів поранення отримали також 63-річниий чоловік і 9-річна дівчинка. Їх обох госпіталізували. Стан дитини медики оцінюють як середньої тяжкості.

Синєгубов також розповів, що у ніч на 4 жовтня загарбники двічі вдарили по Харкову ракетами, попередньо це були ракети С-300. Внаслідок цього загинула 46-річна жінка. Були пошкоджені інфраструктурні об'єкти.

Раніше глава Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив, що в Куп'янському районі була виявлена обстріляна окупантами колона цивільних автомобілів, загинули 24 людини.

Джерело: ГлавРед

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень