Понад 15 тисяч російських вагонів НАЦІОНАЛІЗУЄ Укрзалізниця

Наших вагонів на території окупанта у 30 разів менше

Укрзалізниця починає націоналізацію російських вагонів, які перебувають на території України. Йдеться про 15076 вагонів, які зараз стоять на коліях України. Вони належать 250 компаніям.

Нагадаємо, нещодавно Володимир Зеленський підписав закон «Про основні засади примусового вилучення в Україні об'єктів права власності рф». Тож відповідно до закону, вагони окупанта підлягають націоналізації, повідомив голова правління АТ «Укрзалізниця» Олександр Камишін.

- Діємо в межах закону. На першому етапі складаємо перелік власників вагонів, у яких серед засновників є рф. Далі буде Кабмін, РНБО, Указ Президента та ще один Закон України.

 

Процедура займе час, тож починаємо вже. Визначення хто з власників вагонів має в капіталі частку рф — теж задача нешвидка. Але маємо час, маємо натхнення, — зазначив керівник УЗ.

Тепер вагони росії працюватимуть на економіку України. Вони Укрзалізниці стануть у пригоді, адже ми напрацьовуємо нові логістичні маршрути до Європи, які допоможуть відновити вантажну роботу.

До слова, українських вагонів у росії всього 482.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень