«Полякова вже може балотуватися на міського голову», - рівняни про вчорашній скандал

Рівняни обурюються активістам, які намагалися зірвати концерт співачки Ольги Полякової у Рівному, і жартують з цього приводу

Сайт Радіо Трек зібрав у соцмережі Фейсбук найцікавіші коментарі мешканців Рівненщини:

Мирослав Черній Нічо не поняв я з цього зриву концерту. Не поняв, на х..а його було зривати взагалі. Які були підстави для його зриву? Якого це х..а не можна Поляковій надівати шляпу з Гербом? Якійсь бред полнейший вийшов.

В ітоге Полякова провела лайв-трансляцію, яку дивились дофігіще людей, які побачили і зрозуміли, що Рівне - це якесь недоразвіте плем'я, де не можна вільно показувати свою творчість (якою вона б не була, головне законом не заборонена)!

І ви хочете туристів сюди, я б х..н до таких дікарів поїхав.

Роман Яворський Бачив серед «активістів» частину тих, хто раніше вимагав віддати комунальну землю у рекреаційній зоні, хто тиском вимагав приймати на рівненському полігоні львівське сміття, хто не мав аргументів проти фактів співачки, а чув лише свою точку зору, декларував її від усієї громади. Прикро, коли так використовують воїнів АТО.

Серед аргументів були і такі, що Полякова проводить концерт «на крові», бо йде війна. Тільки чому ж така вибірковість?! Практично щодня у місті проходять розважальні заходи. То що заборонятимемо усі?

Коля ГладкийКоля Гладкий створюють супротив музиці, а причин назвати не можуть!!!! Дивні вчинки дивних людей.

Serguk Kot Активісти, шо ви робите!? Шо ви там пікетуєте? Вам шо, нема чим зайнятись? Повдягали форму! Блін, я сам воював і мені стидно це все дивитись і слухать ваш брєд необгрунтований! Хоть форму не позорте і наше місто! Бо це ПОЗОРИЩЕ!!!

Oleksiy KaplanovOleksiy Kaplanov Хто не знав про наше місто - тепер знають. Опозорили Рівне і рівнян тим, що в нас є такі псевдопатріоти. Вчора по-справжному було дуже соромно за таке ставлення до наших артистів від імені українців. Ще не дай Бог більше ніхто не приїде!!!! То взагалі жесть буде.... Сподіваюсь, винні понесуть кару ту, що заслуговують!!!

Льоха Казанцев Всіх під один гребенець!
Коли блонда приходить до паханів і обосновує по панятіям, чому вона є тим, хто є. А пахани навпроти баби - самі, як баби. З текстом а-ля "Танців не буде".. Шуруйте в Лагуну чи Караоке і там спочатку підкачайте м'язи своєї правоти.
Козаки б...ь, ви проти баби здулись. Театр замінували, герої!!! 

Lana  YakovetsLana Yakovets Люди добрі, чого вчепилися в співачку? В країні безлад, людям нема за що їсти і жити, розбиратися треба з владою і законами, які панують в країні.

Олег Редзюк Дивно, проти високих комунальних тарифів ніхто не пікетує.. А проти артистів так і то вибірково.. Наприклад. Потап і Настя, Лобода виступали в Росії. І що?

Sviatoslav Dubov Читаючи вчорашньо-сьогоднішні пости, Полякова вже може балотуватися на міського голову Рівного - стільки позитивних відгуків про її "сталеві горішки" і лідерські здібності.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень