Біля пам’ятного знаку Степану Бандері у Рівному відбулося віче (20 ФОТО)

Його ініціатором є Спілка учасників бойових дій «Українська військова організація»

Віче зібралося з нагоди Дня захисника України. Захід розпочався біля наріжного каменю на місці спорудження пам’ятника Степану Бандері, що на перехресті вулиць Чорновола та Бандери.

Під час дійства бійцям, які пройшли АТО, вручали нагороди. Прикметно, що нагороди вручали як нинішнім воякам, так і родичам тих вояків, які полягли на війні. Це були нагороди від Патріарха Філарета та нагороди від УВО за оборону рідної держави.

Присутні відзначили, що у цьому віче не брали участь представники влади як від міста, так і від області. 

Після закінчення віче піша хода, в якій беруть участь як військові, так і небайдужі рівняни, рушила до урочища Видумка, де пройшла урочиста молитва. Після цього військові планують відвідати кладовище «Нове», де поховані герої Небесної Сотні та воїни, що загинули в АТО. Їхню пам’ять вшанують молебнем та урочистими пострілами.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень