Поліція створить спецштаб для контролю ситуації на бурштинових родовищах

Керівництву обласної поліції, Сергію Максимову, доручено вжити усіх необхідних заходів для врегулювання ситуації

У Сарненському районі з'явиться оперативний штаб правоохоронців, які реагуватимуть на випадки незаконного видобутку бурштину.

Про це повідомляє прес-служба Нацполіції. Структурним підрозділам Національної поліції України доручили спільно з Генпрокуратурою розробити комплекс оперативно-профілактичних заходів, які повинні вирішити конфліктну ситуацію щодо незаконного видобутку бурштину.

- Наразі поблизу місця інциденту перебуває достатня кількість правоохоронців для забезпечення правопорядку. Керівництву обласної поліції доручено вжити усіх необхідних заходів для врегулювання ситуації. Національна поліція України готова забезпечити публічну безпеку і, в межах законодавства, адекватно реагувати на порушення правопорядку.

Спільно з Генпрокуратурою напрацьовано комплекс заходів. Зокрема, буде створено оперативний штаб для оперативного реагування на ситуацію навколо незаконного видобутку бурштину.

 

Водночас, Національна поліція України вкотре звертає увагу на той факт, що видобуток і продаж бурштину досі не врегульований на законодавчому рівні.

Нагадаємо, напередодні поліція оприлюднила відео масової сутички між бурштинокопачами та правоохоронцями, внаслідок якої постраждали десятеро поліцейських, із яких — 5 працівників спецпідрозділу, ще 5 — із Сарненського відділу поліції.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень