На Рівненщині депутата підозрюють у змові з правоохоронцями щодо «кришування» бурштину

Депутата однієї із сільських рад на Рівненщині підозрюють у даванні хабара правоохоронцям за неперешкоджання незаконній діяльності з видобутку бурштину.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Рівненської області.

«Встановлено, що вказаний депутат налагодив механізм систематичного одержання від нелегальних старателів грошових коштів з метою передачі їх у подальшому працівникам правоохоронних органів, які у свою чергу за неправомірну вигоду ігнорували незаконну діяльність з видобутку бурштину-сирцю в 10-кілометровій прикордонній зоні», – зазначено в повідомленні.

Депутату оголошено про підозру у вчиненні ним кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 369 КК України (надання неправомірної вигоди службовій особі, повторно, за попередньою змовою групою осіб) .

Триває досудове розслідування. Депутату сільської ради судом обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою з правом внесення застави у сумі 70 розмірів мінімальної заробітної плати.

Нагадаємо, 22 березня правоохоронці затримали підполковника СБ України та керівника одного із відділів Державної прикордонної служби в Рівненській області. Посадовців підозрюють в систематичному одержанні неправомірної вигоди від жителів області за неперешкоджання незаконній діяльності з видобування бурштину.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень