Поліцейські з Рівненщини – кращі футболісти у лізі учасників АТО

У першому турі – вони перші

Поліцейські області – учасники АТО у складі ФК «Зірка» Рівне долучилися до всеукраїнських змагань з футболу серед команд ліги учасників АТО на «Кубок Героїв АТО», які стартували у квітні цьогоріч.

За результатами першого туру ФК «Зірка» Рівне очолила турнірну таблицю. Поліцейські вже мають на своєму рахунку вісім голів у ворота суперників. Наступний матч за участю рівненських поліцейських відбудеться завтра, шостого травня, о 13.00 на стадіоні «Колос» у Млинові з ФК «Рівне АТО» з числа військовослужбовців Збройних сил та Нацгвардії.

Рівненська поліцейська футбольна команда змагається у дивізіоні «ЗАХІД», до якого в цілому увійшло десять команд із Рівненської, Львівської, Івано-Франківської, Тернопільської та Волинської областей. Гравцями є патріоти із лав ЗСУ, НГУ, ДПСУ, СБУ та інших підрозділів, які безпосередньо брали і беруть участь в АТО.

Всеукраїнська футбольна ліга учасників АТО включає в собі шість регіональних дивізіонів: «ЗАХІД», «СХІД», «ПІВНІЧ», «ПІВДЕНЬ», «ЦЕНТР», «КИЇВ». Фінальна частина турніру запланована на 10-14 жовтня.

Нагадаємо, Всеукраїнські змагання з футболу серед команд Ліги учасників АТО проводяться за схемою «весна-осінь» та складаються з двох етапів – групового та фінального. Груповий етап проводиться у дивізіонах, що сформовані за територіальним принципом. Команди, які займуть перші та другі місця в дивізіонах, після закінчення турніру братимуть участь у фінальних змаганнях на «Кубок Героїв АТО».
 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень