Костопільчани привезли нагороди з Мукачева

Там завершився Всеукраїнський турнір з метань списа

Із Всеукраїнського турніру з метань списа пам'яті ЗТУ З.Синицького, О.Канакі, М.Виставкіна, учні та випускники «Костопільського обласного ліцею-інтернату ІІ-ІІІ ступенів фізичної культури і спорту» повернулися з нагородами.

Переможцем у метанні списа серед дорослих став випускник ліцею Дмитро Шеремет.

Серед молоді також вдало виступили випускники ліцею: срібну нагороду здобув Олександр Козубський, третій у цій же дисципліні - Олександр Звіздецький. Серед юніорів у метанні списа другою була Тетяна Мороз.

Серед юнаків бронзову нагороду здобув Олег Трофимчук, виконавши норматив І розряду. «Бронзу» виборов також Іван Лавор.

Всеукраїнський турнір є етапом підготовки до чемпіонату України в Кропивницькому, який відбудеться також цього місяця. На цих змаганнях відберуть найсильніших спортсменів для участі в Міжнародній матчевій зустрічі серед юнаків Україна-Білорусь-Туреччина, що проходитиме у травні у Стамбулі (Туреччина). 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень