На Луганщину до Великодня поїдуть гостинці з Рівненщини (ФОТО)

Гостинці отримають школярі Новопсковщини та мешканці Білоцерківського будинку престарілих. Так, дітлахи отримають шкільне приладдя, а літні люди – продукти харчування, консервацію та одяг.

Як повідомляють у Рокитнівській РДА, такі благодійні заходи відбуватимуться і надалі задля підтримки військовослужбовців, їх рідних, переселенців та жителів окупованих територій. Їх спільно організовуватимуть місцева влада, жителі району, волонтери та громадськість.

Нагадаємо, торік Рокитнівський  та Новопсковський райони підписали Угоду про співпрацю. Домовленостей досягнуто в рамках Меморандуму про налагодження партнерських відносин між Рівненською та Луганською обласними адміністраціями, який підписали їх керівники Олексій Муляренко та Юрій Гарбуз.

Крім того, великодні подарунки для своїх однолітків у Попаснянському районі Луганщини зібрали і костопільчани.

Для попаснянських дітей зібрали вишиті рушники, картини, писанки, голуби миру, янголят, іконки, малюнки та листівки. До акції долучилися також працівники відділу освіти РДА та методкабінету, виготовивши обереги-янголята із побажаннями для педагогів та школярів Попаснянщини.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень