Поліцейська застрелила чоловіка після сварки через маску

Медики лише констатували смерть

Помічниця шерифа після короткої боротьби застрелила 43-річного чоловіка, який накинувся на неї. Це сталося у Мічигані, США.

Цього чоловіка запідозрили у нападі з ножем на дідуся, який зробив йому зауваження, бо той не вдягнув маску.

Сутичка почалася у молочній крамниці, де підозрюваний на ім'я Шон Руїс напав на 77-річного чоловіка, коли той присоромив його за відсутність маски. Після цього Руїс втік на своєму авто.

Його зупинила помічниця шерифа, яка вистрелила у підозрюваного, коли він кинувся до неї. Стрілянина виникла через пів години після інциденту в магазині.

Поліція штату Мічиган оприлюднила відео суперечки між поліцейською та підозрюваним. На ньому видно, як поліція зупиняє авто, а водій, ідентифікований як Руїс, кидається до помічниці шерифа. Після короткої боротьби вона  здійснила постріл.

У поліції стверджують, що 43-річний нападник мав зброю. Його доправили до лікарні, де констатували смерть.

77-річний відвідувач крамниці, у нападі на якого підозрюють Руїса, у лікарні. Його стан стабільний.

Це не перша суперечка щодо носіння маски у США, яка скінчилася трагічно. Минулого тижня охоронця магазину у Гарденії, що на південь від Лос-Анджелеса, звинуватили у вбивстві відвідувача, який не вдягнув маску, - повідомляє ВВС-Україна.

Після скасування режиму жорсткого карантину усе більше людей ігнорують вимогу носити маску. Вашингтонський університет та Американський інститут метрик та оцінки здоров’я провели дослідження і з’ясували, що у червні найбільше людей – 80% - носили маски в країнах Південної Америки та в Японії.

В Китаї – 60-70%, в Європі в різних країнах відсоток різниться і становив від 40 до 70%.

В США маски носили усього 20-30%.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень