В Німеччині 1500 силовиків другу добу шукають «Лісового Рембо», який обеззброїв 4 поліцейських (6 ФОТО)

Його улюблена зброя – лук

У Німеччині сотні правоохоронців беруть участь у спецоперації із затримання 31-річного чоловіка, який обеззброїв чотирьох офіцерів поліції та втік до лісу.

Про це повідомляє «Європейська правда» з посиланням на Bild.

Ів Рауш, якого видання називає «лісовим Рембо», переховується від правоохоронців вже другу добу. Поліція заявляє, що він добре озброєний, непередбачуваний та чудово знає лісову місцевість.

Як усе сталося?

У неділю вранці поліція отримала повідомлення про озброєного чоловіка в камуфляжі, який перебував у хатині біля лісу неподалік міста Оппенау, Баден-Вюртемберг, поруч із французьким кордоном. 

Дві поліцейські машини з чотирма офіцерами поліції прибули туди для перевірки о 9:30 ранку та виявили  чоловіка озброєного луком, стрілами, ножем та пістолетом.

За словами поліції, він спершу нібито співпрацював з поліцейськими, а потім націлив на них пістолет і зажадав, аби вони віддали зброю.

«Щоб запобігти гіршому, поліція відповіла на його вимогу», - розповіли в поліції. Є підозра, що пістолет Рауша не був справжнім, але поліцейські вирішили не ризикувати.

 

Коли ж вони вийшли з хати, чоловік просто втік до лісу з чотирма їхніми напівавтоматичними пістолетами типу P2000.

 

Ніхто не постраждав.

Нині ж 1500 правоохоронців та силовиків заблокувала федеральні автомагістралі, залучивши спецпризначенців, вертольоти та службових собак, прочісують ліси довкола.

31-річний Рауш у минулому фігурував у злочині, пов’язаному зі зброєю. Він поранив двох подруг за допомогою арбалета і ножа, за що перебував у в'язниці.

Ів Рауш

Зловити Рауша не вдається бо він прекрасно орієнтується у місцевості довкола.

Відомо, що чоловік цей не мав постійної роботи.

Рік тому був змушений виселитися зі свого будинку (через борги), після чого переважно жив у власному авто, аж поки не почав використовувати хатину під лісу, де його й застали поліцейські, коли прибули встановити особу озброєної людини.

[media=189760][media=189764] [media=189765]

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень