Побиття розслідуватиме комісія, або Як на сесії Рівнеради на всю залу прозвучало «слово на букву Х»

Активісти просили натиснути на правоохоронні органи

Побиття соліста Рівненської філармонії Леоніда Репети розслідуватиме спеціальна комісія міської ради з питань правопорядку.

Сьогодні на сесію Рівнеради з проханням вплинути на роботу слідчих прийшов екс-керівник «Правого сектору», активіст Роман Коваль. Чоловік каже, що після звернень Репети до СБУ та до поліції після першого нападу в понеділок, останнього побили ще раз.

Тож, на його думку правоохоронні органи спрацювали неефективно. Сам музикант підтвердив депутатам, що йому довелося телефонувати до друга в Київ, аби в поліції надали йому супровід додому.

Леонід Репета виступив перед депутатами та розповів історію про напади. Нагадаємо, що в них він звинувачує чоловіка на ім’я Іван Степанюк, з яким у ФБ у нього виникла суперечка щодо ходи Московського патріархату.

Фото зі сторінки Леоніда Репети

Не поскупився артист й на гучні вирази:

Цей Іван Степанюк відкритим текстом мені написав: "Ти будєш атсасивать, х@*тіна, у всєх праваславних. Ми тебя найдьом. Я тєбя "паставлю"!". Я пішов після цих погроз в СБУ. Написав заяву. О 17-ій повертаюся на машині додому в Бармаки. Виходять п’ять мордоворотів, всі в чорному.

 

Підходять до нас і зразу: «Хто Льоня!?». І перцевим газом нам обом з сином в очі. Я відхилився, адже я битий старий вовк. Кинувся за металевою битою в машину. Якби не це, то вони б мене в багажник кинули…. Отак от дід 63 роки відігнав цих захисників руского православія!

Леонід Репета за трибуною в сесійній залі. Міський голова попросив його обережніше висловлюватися. Роман Коваль зазначив, що людина пережила стрес.

Після виступу Роман Коваль попросив депутатів «натиснути» на правоохоронні органи, аби ті притягли винних до відповідальності:

«Є пропозиція депутатському корпусу усе, що сказав заслужений артист України, взяти на контроль, створити комісію. І після цього тиснути на правоохоронні органи, які нічого не роблять.

 

Треба наказати адептів «рускава міра».

Наслідки нападу №2. Фото зі сторінки Леоніда Репети.

Міський голова Володимир Хомка зазначив, що рада напряму на поліцейських впливати не може, і доручив комісії провести розлідування:

Комісію я попрошу Чубая (Олександр Чубай, голова комісії, - ред.) очолити, провести розслідування, дати пропозицію. Можливо звернення якесь напишем. В межах компетенції міської ради!

Прочитати повну розповідь Леоніда Репети ви можете за посиланням нижче:

 

За Московський патріархат: у Рівному невідомі двічі напали на музиканта

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень