За Московський патріархат: у Рівному невідомі двічі напали на музиканта

Раз побили сина, вдруге - побили машину

Фото зі сторінки Леоніда Репети

Напали двічі за день та розбили машину. Соліст Рівненської філармонії Леонід Репета запевняє, що на нього замахнулися захисники Московського патріархату. Інцидент стався напередодні.

Леонід Репета. Фото профілю у Facebook

Спершу о 5-ій вечора артиста з його сином ледь не відлупцювали п’ятеро чоловіків, а за кілька годин  побили машину. У поліцейським нам підтвердили цей факт. Сам п. Леонід говорить, що все почалося зі звичайної перепалки в Фейсбуці:

Все почалося в неділю з переписки в коментарях в Фейсбуці. Де я на пост, який виставив такий собі Іван Степанюк, він в себе робить різні публікації переважно антиукраїнського характеру. Пост був щодо хресної ходи Московського патріархату в Почаєві.

Хресна хода УПЦ (МП) з Кам'янця-Поділського до Почаєва. Фото з публікації сайту УПЦ

Я зауважив, що ходу цю ходу охороняли бойовики, на майках яких були написи «Готовимся к войне». Я не заперечую, що я вже його провокував в коментарях.

 

Степанюк це організатор нападу, він в мене є в друзях. Я телефонував йому при поліції, і в управлінні СБУ.

 

Завершився наш конфлікт у коментарях тим, що він написав: «Я тебе поставлю!». Я не думав, що це буде так швидко.

 

В понеділок я вранці поїхав в СБУ, написав заяву, що мені погрожують розправою. А далі рушив у своїх справах. І близько 17ї години я повертався додому з своїми жінкою та сином.

 

Тут же ж в Бармаках неподалік дому під’їхав чорний Мерседес 600-й чи 500-й. Я звісно побачив, що за мною стежать, з’їхав вниз, призупинився, вийшли ми двох з сином.

 

З «Мерса» вийшло 5 чоловік. По голосу я впізнав цього Івана Степанюка, якому я телефонував з СБУ. Підійшли, спитали: «Хто Льоня!?».

 

І відразу перцевим газом в очі. Мені вдалося ухилитися. На щастя, я встиг схопити з багажника биту металеву і мені вдалося від них відбитися.

 

Вони вскочили в «Мерс» і поїхали. І ми одразу поїхали в поліцію на вул. Пушкіна, написав заяву. Зафіксували факт нападу, те що перцевий газ в очі розпилили, сина вдарили кілька разів.

 

І після того вже повертався додому, біля 9-10 години, коли стемніло. За мною вже стежили дві машини. Ще одна – це джип сірого кольору на євробляхах.

 

Знову в тому ж самому місці вони мене чекали, якраз коли мені телефонував черговий з відділку поліції, вони напали вдруге.

 

Почали бити металевими прутами по автомобілю. Я одразу кинувся тікати. Вдалося відірватися, і ми поїхали одразу в поліцію. Там зафіксували факт побиття машини.

Фото зі сторінки Леоніда Репети

Я і дружина потім попросили відправити з нами охорону. На що нам відповіли, що зараз немає транспорту. Довелося дзвонити своєму другу в Київ, і транспорт з'явився.

 

І мене вже супроводили додому хлопці з поліції на позашляховику. І зараз я відхожу від шоку.

 

Вочевидь метою їхньою було нейтралізувати сина та дружину, а мене вкинути в багажник, скотчем рот заклеїти та вивезти в невідомому напрямку. І зараз я вдома відхожу від стресу.

 

Ось такий в нас на Рівненщині розгул «православного» бандитизму. Це люди, які захищають цінності Московського патріархату.

 

Цинізму не маж меж!

 

Прес-офіцер Нацполіції Рівненщини Ольга Олійник каже, що триває досудове розслідування за фактом хуліганства:

Слідчі розпочали досудове розслідування за фактом хуліганства. Поліцейські встановлюють усі обставини інциденту та мотиви скоєння злочинів.

 

Заявник повідомляв про особу, з якою в нього виникла перепалка на політичну тематику на Фейсбуці.

У вівторок Іван Степанюк видалив з власної сторінки цей допис. Також прибрав номер телефону, за яким до нього телефонували з відділку поліції та СБУ.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень