Про пішоходів подбають. Після трьох смертей у центрі Рівного

Сьогодні в Рівному обговорювали питання організації безпеки дорожнього руху. І вирішили встановити світлофор на найнебезпечнішому місці в центрі міста - на перехресті вулиць Соборної та Пушкіна

Виявляється, встановлення світлофора на перехресті Соборної-Пушкіна погоджене ще в березні. Але після нещодавньої ДТП, внаслідок якої загинула дівчина, це питання стало пріоритетним. Говорить начальник сектору безпеки дорожнього руху патрульної поліції Сергій Коханюк:

 

- Дійсно, наскільки я знаю, на перехресті Соборної-Пушкіна мають облаштовувати світлофорний об’єкт, який був узгоджений (схема його розташування) з органами Нацполіції 29 березня 2016 року. Після ДТП ми зафіксували неналежне утримання вулично-шляхової мережі, тобто, відсутність дорожньої розмітки.

 

Лише цього року на цій ділянці загинуло троє людей. Як пояснили чиновники, світлофор досі не встановлений через відсутність охочих взяти учать у конкурсі, який вже проводили двічі.

Між тим, у Рівному, попри збільшення кількості переходів, облаштованих світлофорами та освітленням, кількість постраждалих та померлих внаслідок ДТП зростає. За 9 місяців цього року у ДТП загинуло стільки ж людей, як впродовж усього минулого. Ще до кінця поточного року у місті планують забезпечити освітленням 20 переходів та встановити 10 світлофорів, говорить заступник начальника міського управління житлово-комунального господарства Володимир Лапюк:

 

- Ми забрали з експертизи проекти освітлення пішохідних переходів по всій вулиці Дубенській. Також на підході  пішохідні переходи на вулиці Степана Бандери і, можливо, наступної середи вже будуть готові проекти з освітлення переходів на Київській-Соборній. Крім цього, на цей рік заплановано облаштування шести перехресть світлофорними об’єктами. Виконуються роботи на вулиці Кобзарській. На експертизі знаходиться світлофорний об’єкт на вулиці Київській біля тресту зеленого господарства.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень