За голову облради вирішили голосувати першим питанням

На розгляд обласних обранців винесено лише одну кандидатуру

Триває сесія Рівненської обласної ради. Розпочалося засідання з 15-хвилинним запізненням, на початку депутати, а їх зареєструвалося 59, хвилиною мовчання вшанували загиблих в АТО земляків.

Згодом оголосили про створення позафракційного об‘єднання «Медики Рівненщини», до якого увійшло 9 депутатів-лікарів з 15-ти.

По тому про вихід із провладної фракції БПП заявили - екс-голова обласної ради Михайло Кириллов та Юрій Шарманський. А потім депутати вирішили питання про нового голову ради поставити на голосування першим. Хоча за результатами засідання Президії очікувалося, що нового голову оберуть, наприкінці сесії, розглянувши усі питання порядку денного.

Поки що голосування не розпочинали. Але на голосування винесено лише одну кандидатуру – першого заступника голови обласної ради, який за відсутності голови виконував його обов‘язки - Миколи Драганчука. Останній відмовився у зв'язку з цим вести сесію - через конфлікт інтересів. Тож нині на сесії облради головує Олексій Бучинський.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень