Pink чекає другу дитину

Співачка показала свій вже чималий живіт

37-річна співачка Pink вдруге стане матір'ю. Про це журналістам повідомила агент виконавиці Меган Кехой. Сама Пінк теж свою вагітність в секреті тримати не стала і поділилася радісними новинами в своєму Instagram.

На своїй сторінці співачка опублікувала зворушливий знімок, на якому вона зображена з донькою, що дбайливо пригортається до маминого животика. Pink ідписала фото коротко і зрозуміло - «Сюрприз!».

 

Surprise!

Фото опубликовано P!NK (@pink)

У 37-річної співачки та її чоловіка Кері Харта вже є дочка Віллоу Сейдж Харт, якій виповнилося п'ять років. Пара не раз говорила, що вони не планують обмежуватися однією дитиною і мріють про велику сім'ю.

Pink і Кері Харт познайомилися на початку 2000-х на зйомках кліпу співачки на пісню "Just Like a Pill" і незабаром почали зустрічатися. У 2005-му Пінк сама зробила Харту пропозицію руки і серця, показавши йому під час мотогонки таблички з написами "Ти одружишся зі мною?" і "Я не жартую". Пара зіграла весілля в 2006 році на Коста-Ріці, але через два роки оголосила про розставання. Проте, розривати шлюб Pink і Кері не поспішали - ще через два роки вони відновили відносини, а ще через рік, 2 червня 2011 року, на світ з'явилася Віллоу Сейдж.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень