Мел Гібсон знову стане батьком

Це вже буде дев'ята дитина для 60-річного актора

Західні ЗМІ повідомляють, що актор, сценарист і продюсер Мел Гібсон готується стати батьком вдев'яте. Його кохана - письменниця Розалінда Росс - вагітна. За повідомленнями друзів пари, закохані дуже тішаться з цього приводу і з нетерпінням чекають, коли стануть батьками.

Очікується, що щаслива подія відбудеться на початку 2017 року. Мел Гібсон і його подруга вже два роки разом. Для 25-річної Розалінди це буде первісток, а ось у 60-річного актора вже є шість синів і дві дочки. Семеро з них народилися в шлюбі з першою дружиною Робін Мур. Матір'ю другої дочки - Люсії - є колишня цивільна дружина актора Оксана Григор'єва, з якої Гібсон розлучився в 2010 році після сварки. Як відомо, Григор'єва звинуватила його в домашньому насильстві.

Нагадаємо, що американо-австралійський актор Мел Гібсон завоював більше 20 престижних нагород, в тому числі два "Оскара" і премію "Золотий глобус" за картину "Хоробре серце". Гібсон є почесним офіцером ордена Австралії.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень