Підприємці з Центрального ринку нарікають на стихійну торгівлю у Рівному

На засідання сесії Рівнеради прийшли підприємці, що здійснюють торгівлю на Центральному ринку. Вони підтримали рішення поліції розігнати стихійних продавців на вулицях Сагайдачного та Полуботка

Розгін несанкціонованої торгівлі на Сагайдачного вчора спровокував протест серед продавців. 

Сьогодні резонанс ще не затих, і це питання взялися обговорювати на засіданні сесії.

Серед підприємців свою думку прийшов висловити й власник магазину "Океан", який потерпає від стихійної торгівлі. Він розповідає, що проблема давня, існувала ще й 10 років тому:

90 % торговців там  - це бізнес, який не хоче платити за ринок. В центрі міст не може бути такого безладу. Вони не хочуть займати місце на ринку, бо туди ніхто не доходить.

Також, під час обговорення, депутати поставили  під сумнів якість продуктів, що продаються в недозволених місцях.

Міський голова закликав народних обранців та поліцію боротися з несанкціонованою торгівлею по всьому місту, адже ця проблема акьтуальна не лише для Центрального ринку, а й для інших.

Нагадаємо, що сьогодні рівненські патрульні охороняють ринок. 

Напередодні міський голова Рівного Володимир Хомко схвалив дії поліції, завдяки яким очистили від стихійної торгівлі тротуари навколо Центрального ринку.

У середу на вулиці Сагайдачного відбувалася акція протесту проти заборони стихійної торгівлі на прилеглих до ринку вулицях. Зокрема безперервно пішохідним переходом ходили близько 50 людей, яких кілька днів поліція не пускала на місця торгівлі.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень