Мер задоволений розгоном продавців на ринку

Міський голова Рівного Володимир Хомко схвалює дії поліції, завдяки яким вчора очистили від стихійної торгівлі тротуари навколо Центрального ринку

Як ми повідомляли, сьогодні страйкувати вийшли торговці, які займали місця просто на асфальті. Люди перекрили рух вулицею, крокуючи пішохідним переходом.

81-річна рівнянка Олена Стельмах розповідає, що змістивши з місця, в неї забрали єдиний заробіток. Син жінки нині служить в АТО, і тому гроші їй необхідні. Тому вона просто хоче постійне місце для торгівлі:

Ми стояли тут, на дорозі, але тут торгувати знов не дають. А я ж не можу носитися з тим всим. Я так хочу, щоб мені дали десь місце, щоб я могла стояти кожен день і знати, що воно моє.

Міський голова, коментуючи ситуацію, розповів, що торгівля посеред вулиці – це не лише незаконно, а й просто не естетично Також розуміє Володимир Хомко і мотиви торговців:

Мова ж іде про що: для тих людей, що торгують біля тролейбуса, не в платі і не в місці справа. Вони хотіли, щоб той, хто йде до тролейбуса, випадково побачив, що лежить на асфальті. Ну шановні, або ми йдемо в Європу, або не йдемо в Європу, давайте визначатися всі разом.

Міський голова також повідомив, що вже спілкувався про цю ситуацію з заступником директора ринку Анатолієм Маєвським, і той розповів, що нині є 150 вільних місць тільки на Центральному ринку, і 50 з них – за досить символічну плату. Проте їх займати люди чомусь не хочуть.

Щодо ситуації з перекриттям руху, то мер сказав, що з людьми, які перешкоджають руху транспорту, поліція буде поводитися відповідно до законодавства. Додамо також, що через перекриття торгуючими вулиці Сагайдачного, поліцейські спрямовували автотранспорт вулицею Петлюри.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень