Під час ракетного удару по Вінниці люди бігли та падали на землю, намагаючись врятуватися

Місто за мить огорнула чорна хмара

Країна-агресор росія вдарила ракетами по мирних людях у Вінниці.

Били із території анексованого Криму ракетами типу «Калібр». Загалом по місту випустили три ракети, повідомили в оперативному командуванні «Південь».

Ракетного удару окупанти завдали в розпал дня, коли на вулиці було багато людей. Мешканцям міста, які саме були на вулиці, за лічені секунди довелося рятуватися від важких уламків ракети, які розлітаються у різні боки.

Серед загиблих виявилася 4-річна дівчинка Ліза. На місце її загибелі несуть квіти та іграшки. Мама дитини зараз перебуває у лікарні. Її стан тяжкий.

Родина жила у Києві, але з початку повномасштабної війни вирішила залишити столицю, щоб уберегтися від ударів російських військ. Мати з дочкою переїхали до Вінниці, сподіваючись на спокійне життя.

Росія вбила також двох молодих працівниць медичного центру «Нейромед». Ще два медики установи – у тяжкому стані.

Унаслідок влучення російської ракети трагічно загинули адміністратор Гула Катерина та менеджер Харченко Тетяна, – повідомили на сторінці клініки у Facebook.

Життям інших працівників, які перебували в центрі, нічого не загрожує. Про пацієнтів поки не відомо.

Джерело: Obozrevatel

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень