Петра Ліснічука перевели з реанімації

Зараз актор продовжує проходити курс лікування у нейрохірургії

На Заслуженого артиста України Петра Ліснічука після травми, отриманої під час вистави «Біла ворона», очікує ще довгий період реабілітації. Медики поки не роблять прогнозів щодо того, як скоро прихильники творчості відомого рівненського актора знову побачать його на сцені драмтеатру. Про це Радіо Трек повідомила невістка актора Олена Ліснічук. Вона, на щастя, повідомила й чимало обнадійливих фактів щодо стану актора. Так, Петра Ліснічука вже перевели з реанімації до нейрохірургії.

 

 

Його перевели з реанімації. Чи то наприкінці цього тижня, чи на початку наступного йому мають робити повністю всі обстеження. Це МРТ і так далі.

Саме детальне обстеження допоможе лікарям дати відповідь на запитання, чи потребує Петро Ліснічук операції на хребті. Нині ж він у свідомості, пересувається за допомогою спеціального візочка. Улюблений багатьма рівнянами актор цікавиться справами у місті та театрі, але моменту трагедії не пам‘ятає. Також не завжди впізнає рідних та знайомих.

Родина Ліснічуків вдячна всім, хто долучився до допомоги актору. До слова, скринька для збору коштів на його лікування встановлена у фойє облмуздрамтеатру.

Між тим, наступна вистава «Білої ворони» пройде у театрі 21 лютого. Завліт театру Ірена Боровець каже, що у виставі будуть відмінені усі небезпечні моменти. Тимчасово на роль, яку виконував Петро Ліснічук, кардинала Вінчестерського, буде введений актор Юрій Ширко.

Нагадаємо реквізити картки Приватбанк, куди можна переказати кошти на лікування та реабілітацію Петра Ліснічука

4149 4978 4200 2414 Ліснічук Олена

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень