Що буде з вартістю проїзду у тролейбусах Рівного?

Адже у наший сусідів вартість проїзду зростає

Слухачі Радіо Трек занепокоєні підвищенням вартості проїзду у тролейбусах у сусідніх з Рівненщиною областях.

Зокрема, віднедавна у Луцьку Волинської області проїзд у тролейбусі подорожчав до двох гривень. Оскільки зростання вартості проїзду у сусідніх регіонах часто відбувається одночасно, ми звернулися за коментарем до начальника Рівненського міського управління транспорту і зв`язку Віталія Миронюка.

Він запевнив, що проїзд у Рівному поки дорожчати не буде. Водночас, Віталій Миронюк не може гарантувати, що подорожчання електроенергії з 1 березня не вплине на вартість проїзду у електричному громадському транспорті нашого міста:

- Раз електрика головна складова для електротраспорту... ну поки що ще немає подорожчання, то ми не можемо загадувати. Сказати, що взагалі не буде дорожчати тариф, я такого не можу сказати. Але на даному етапі мова про підвищення тарифів на тролейбус не стоїть.

Нагадаємо, що сьогодні одноразова поїздка у тролейбусі Рівного коштує 1,5 гривні, а для учнів та студентів – удвічі дешевше – 75 копійок.

Додамо, що цього року в Україні вартість електроенергії зросте двічі: на початку березня та у вересні. Також планується, що до березня 2017-го світло подорожчає в 3,5 рази у порівнянні з вереснем 2015 року.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень