«Пес для вчительки за 5 тисяч грн - це було на рівні пропозицій», - батьки учнів гімназії Рівного

Історія про ідею батьків подарувати вчительці гуманітарної гімназії пса вартістю 5 тисяч гривень продовжує хвилювати рівнян

Сайт Радіо Трек писав про неї у публікації Шкільні побори у Рівному: 5 тисяч гривень з батьків - на пса для вчительки

Ця стаття викликала широке обговорення у соцмережі Фейсбук. Ми публікували найцікавіші коментарі у матеріалі «Пес для вчительки Рівного за 5 тисяч грн - приклад привчання дітей до корупції», - соцмережі

Взяли участь в обговоренні і батьки учнів Рівненської гуманітарної гімназії з протилежною від Тетяни Вуйлової позицією. Ось їхні коментарі: 

Яніна Михайлова Не можу мовчати! Моя дочка навчається в цьому класі і цю ситуацію знаю зсередини. Отже це було суто обговорення, на рівні пропозицій. Такі собі збори онлайн, у вайбері. І нічого спільного з цим обговоренням вчителька не мала. Так суми на ремонт і школу називались, все інше було на рівні пропозицій. Причому батьків різних дітей за рівнем знань, а не так як написала пані Вуйлова.

Инна Т.Инна Т. Ніхто нікого ні до чого не примушував. Дивлюсь: всіх обюрюють побори, так це окрема тема. Але тут йдеться про вчительку. В мене син навчається в цьому класі. Гарний педагог, професіонал, діти її обожнюють. Про подарунок вона, справді, нічого не знала. Мабуть, вся справа в особистій неприязні пані Вуйлової до вчительки.

Мирослава Якимчук Мій син теж навчається у цьому класі, і я можу впевнено сказати, що у вайбері батькі обговорювали нагальні питання. Ніхто нікого і ні до чого не примушував. Чесно кажучи, зі всього цього дуже шкода вчительки... оце "подарунок" на свято. Я сміливо і впевнено можу сказати, що наша вчителька - висококваліфікований педагог, який зумів знайти підхід до кожного учня, але, на жаль, не усі батьки це оцінили. Мій син- не відмінник, проте нічого погано я не можу сказати про ПЕРШУ ВЧИТЕЛЬКУ. Я її дуже поважаю і вдячна за те, як вона зуміла організувати навчально-виховний процес.

Яніна Михайлова Ніхто і не збирався купувати такого дорого пса! Це вирвана з діалогу фраза!

Сергей Белошицкий Я сміливо і впевнено можу сказати, що наша вчителька висококваліфікований педагог, який зумів знайти підхід до кожного учня, але, на жаль, не усі батьки це оцінили. От і вся боротьбя з корупцією.

Ліля Дашук Подарунка ще ніхто не подарував - а вчителя в хабарництві вже звинуватили. 
Це - моя школа і моїх дітей. Жодного разу не здавала гроші проти власної волі, і завжди наголошують про добровільність у здаванні внесків. Не хочеш - не плати.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень