П’ять звичок кореянок, які зберігають молодість та красу

Знання, які допомагають виглядати молодше ніж на свій вік, передають від матері до доньки

Зовсім не обов'язково робити пластичні операції чи витрачати шалені кошти на косметику аби зберегти молодість й красу. Кореянки для цього дотримуються п'яти звичок. 

Їсти продукти, багаті на пробіотики 

Кореянки обов'язково поповнюють свій раціон продуктами з пробіотиками. Наприклад їдять кімчі, він балансує роботу кишківника та допомагає усьому тіло бути здоровим. 

Здоровий кишківник та пробіотики борються з запаленнями, які викликають ранні ознаки старіння – зморшки. Одна з найпоширеніших причин дисбалансу кишківника – цукор та алкоголь. 

До речі, відомо, що активними пробіотиками доступними в Україні є, зокрема: квашена капуста, кефір, чайний гриб та чорний шоколад

Захищати шкіру на шиї 

Саме шия першою може видати вік, адже за шкірою на шиї не всі ретельно доглядають. Її необхідно очищати та зволожувати. А ще – берегти від сонця. 

Правильно очищувати шкіру на обличчі

Кореянки вважають зняття макіяжу та очищення шкіри обличчя після вулиці – головним ритуалом. Вони не миють обличчя у душі, а надають перевагу ледь теплій чи навіть холодній воді.

Для очищення не треба використовувати агресивні засоби зі спиртом чи SLS, особливо якщо шкіра чутлива. Після очищення шкіру треба зволожити. 

Захист шкіри від сонця 

Сонце негативно впливає на шкіру, провокує появу зморшок та пігментних плям. Тож кореянки практично змалку користують протисонцевим кремом. Навіть якщо косметика містить SPF, Краще додатково нанести крем перед макіяжем.

Відмовитися від соломинки для напоїв

Кореянки впевнені, що будь-які рухи м'язів можуть спровокувати появу небажаних зморшків. Тож на їх думку якщо часто пити через соломинку, це неодмінно призведе до появи зморшок навколо роту. 
 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень