Особливі діти Рівного демонстрували таланти на фестивалі «Ти - зірка!»

У Рівненському навчально-реабілітаційному центрі «Особлива дитина» сьогодні відбувся ІІІ Фестиваль дитячої творчості «Ти - зірка!».

Цього року темою фестивалю став лозунг «Я люблю Україну». Організатори ставили за мету створити  умови для розвитку творчих здібностей «особливих» дітей, допомогти їм самоствердитися, а також відчути радість та повірити у власні сили.

Говорить представник журі фестивалю, старший викладач дитячої музичної школи імені Миколи Лисенка  №1 – Наталія  Вяткіна:

- Справа у тім, що вони настільки всі різні, різні у своєму відношенні у житті як фізичному, так і емоційному, і в тому, як вони відчувають, і як вони передають. Справді, їх особливість маємо підкреслити. Вони цього очікують, для них це важливо. Вони неймовірно позитивні. Саме цей позитив передається в зал і ми його, як журі, мусимо повернути цим дітям за те, що вони нам його дарують.

У святі взяли участь понад 20 дітей, серед яких не лише вихованці навчально-реабілітаційного центру «Особлива дитина», а й учні з особливими потребами зі шкіл № 16, 22, 27, а також учасники літературно-мистецького клубу «Крок».

Про те, що приготували учасники до фестивалю, розповідають вони самі:

Зауважимо, у Рівненському навчально-реабілітаційному центрі «Особлива дитина» займається більше 170 дітей. Фестиваль дитячої творчості «Ти - зірка!» у Рівному відбувається вже втретє. Його проводять до Міжнародняго дня інвалідів, який традиційно відзначають 3 грудня.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень