Організатора дитячих таборів підозрюють у розбещенні і зґвалтуванні дітей

Ідеться про злочини навіть 15-річної давності

Львівські правоохоронці встановили причетність 46-річного чоловіка щонайменше до 11 злочинів, скоєних щодо дівчат віком від 11 до 14 років.

Про це Depo.Львів повідомили в ГУ НП у Львівській області. 

Слідчі спільно зі співробітниками інших підрозділів поліції Львівщини провели колосальну роботу. Були встановлені жертви зловмисника, на сьогодні - молоді жінки. Але у той час вони ще були дітьми, адже перші факти розбещення та зґвалтування датуються 2005 роком. Багато з них не хотіли згадувати ці події – і їх можна зрозуміти. Проте правоохоронці, завдяки кропіткій та злагодженій роботі, зібрали доказову базу, достатню для того, щоб ми могли повідомити зловмиснику про підозру у вчиненні одинадцяти злочинів, - зазначив очільник поліції Львівщини Василь Віконський.

24 вересня львів’янину, на той час керівнику одного з офіційно незареєстрованих молодіжних таборів, оголосили про підозру у розбещенні неповнолітніх, зґвалтуванні особи, яка не досягла 14 років, незалежно від її добровільної згоди, у розбещенні неповнолітніх та у статевих зносинах з особою, яка не досягла 16-річного віку.

Максимальне покарання, що загрожує підозрюваному - позбавлення волі на строк до 15 років.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень