Відсиділа за секс зі школярем і вийшла за нього заміж. Потім розлучилася, а тепер померла

У пари народилося дві доньки

Колишня вчителька з Сіетла Мері Кей Летурно, яка відсиділа у в'язниці за сексуальний зв'язок зі школярем 7 років, померла від раку у віці 58 років.

У 34 роки вона мала сексуальний зв'язок зі своїм учнем, якому тоді було 12 чи 13 років. На той час Мері Кей була одружена і мала чотирьох дітей, а Вілі Фуалаау вчився у шостому класі. Однак жінка завагітніла від нього і народила доньку.

У 1997 році її засудили до ув'язнення за зґвалтування неповнолітнього. Через шість місяців Мері Кей достроково звільнили, але вона продовжувала зустрічатися зі своїм коханцем-підлітком. За це її знову посадили до в'язниці, цього разу - на сім з половиною років. В ув'язненні колишня вчителька народила від Вілі другу доньку.

Дітей деякий час виховувала родина Вілі Фуалаау.

У тюрмі Мері Кей написала кілька книг про свій зв’язок з учнем, вони стали бестселерами в Європі. Адже ця історія облетіла увесь світ.

У тюрмі Мері Кей з власної ініціативи почала навчали малоосвічених ув’язнених, а також створювала аудіокниги для слабозорих.

Однак це не пом’якшило її покарання. Жінка звільнилася у 2004 році, чоловік з нею розлучився. На той час Вілі виповнився 21 рік.

У 2005 вони одружилися й своїм весіллям теж заробили грошей.

Він працював діджеєм, вона - секретарем-референтом в юридичній фірмі. Працювати вчителькою Мері Кей було заборонено.

Через 12 років з ініціативи Вілі пара розійшлася, а в 2019 офіційно розлучилася.

Адвокат пані Летурно повідомив американським ЗМІ, що вона померла вдома. Поруч були її діти, а також колишній учень і чоловік Вілі Фуалаау. Останні шість місяців жінка хворіла.

За повідомленням ВВС-Україна.

 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень