Оприлюднили імена усіх загиблих пілотів в авіатрощі на Житомирщині

Кожен із них був майстром своєї справи

Внаслідок авіатрощі, яка днями сталася у Житомирській області, окрім Андрія Пільщикова (Джуса), загинули ще В’ячеслав Мінка та Сергій Проказін.

Про це повідомили на сторінці Бригади тактичної авіації міста Васильків.

Майор В’ячеслав Мінка мешкав на Київщині. В авіацію він повернувся в авіацію у 2015 році, коли російський агресор вперше напав на Україну. В’ячеслав Мінка був досвідченим пілотом бригади, технічно підготовленим. Знався на різних типах літаків, значну частину служби присвятив інструкторській справі. З 2022 року мав понад 200 годин польоту.

Майор Сергій Проказін жив на Полтавщині. Авіації присвятив 24 роки життя: від льотчика – до заступника командира бригади. З 2022 року мав понад 100 годин бойових польотів.  

Капітан Андрій Пільщиков родом з Харкова. 8 років життя присвятив авіації. З початком повномасштабної війни мав понад 500 годин нальоту, зокрема, під час виконання бойових завдань в складних умовах. Здобув низку державних та відомчих нагород.  

Під час повномасштабної агресії рф кожен з пілотів був залучений до виконання повітряних операцій із захисту України, в тому числі тактичних завдань на Східному та Запорізькому напрямках.

Вічна пам'ять загиблим!

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень