Оксана Лозова: «Хай 2019-й принесе мир, спокій, здійснення найзаповітнішого!»

Голова фракції Радикальної партії Олега Ляшка у Рівненській обласній раді підбила підсумки 2018 року і привітала рівнян зі святами

Оксана Лозова з колегами по фракції в облраді

Так, Оксана Лозова зауважила, що цей рік для всіх українців був непростим. Але фракція РПЛ змогла втілити в життя важливі для України завдання. Розробила звернення Верховної Ради до уряду США щодо укладання двосторонньої військової угоди між нашими країнами, сприяла розширенню програми субсидій, забезпеченню якості житлово-комунальних послуг для споживачів, доступності ліків для населення, а також розширення їх переліку.

Оксана Лозова нагадала:

У жовтні відбулась всеукраїнська акція протесту проти високих тарифів на житлово-комунальні послуги, і зокрема, на газ, організована лідером РПЛ Олегом Ляшком.

 

Наші народні депутати продовжують боротьбу з контрабандою лісу-кругляка, самі блокують вивіз деревини за кордон. Для нашої Рівненщини питання боротьби з експортом лісу-кругляка стоїть дуже гостро. Тож наша фракція в облраді ініціювала звернення до Верховної Ради з вимогою подолати вето Президента України на закон № 5495, спрямований на збереження українських лісів та запобігання незаконному вивезенню необроблених лісоматеріалів. Шкода, що обласна рада його не підтримала, проте чимало місцевих рад за нього проголосували.

Радує Оксану Лозову й те, що зусиллями нардепів від їхньої фракції на добудову приміщень Національного університету «Острозька академія» з державного бюджету було виділено 75 мільйонів гривень: в 2017-му році – 15 мільйонів, а у 2018-му – 60 мільйонів.

Оксана Лозова з сином, депутатом Верховної Ради від Радикальної партії Андрієм Лозовим

У жовтні у Рівному радикали провели за участю голови Київської обласної ГО «Громадська взаємодія людей з інвалідністю»  Юрія Федуна засідання за круглим столом «Політичний діалог – крок у майбутнє» з представниками громадських організацій Рівненщини, які опікуються проблемами людей з інвалідністю. Обговорили питання представництва громадських організацій осіб з інвалідністю і пенсіонерів у виконавчих органах місцевого самоврядування, додаткових соціальних послуг для осіб з інвалідністю та ще багато болючих питань.

Непокоїть керівника фракції РПЛ у Рівненській облраді і те, як держава обділила частину українців субсидіями:

Нещодавно під час свого візиту до Рівного Олег Ляшко і депутати фракції побували в гостях у подружжя пенсіонерів Батуріних. Сім’я втратила право на субсидію через нові правила, які набрали чинності з 1 травня.

 

Сергій Батурін у свої 55 років – інвалід І-ї групи, пересувається на візку. У всьому йому допомагає дружина Валентина. Якщо порахувати увесь дохід родини – буде щомісячно близько 2 тисяч гривень. І поки їм почали нараховувати ту субсидію, то до цього моменту подружжя витратило дуже багато нервів... Так бути не повинно.

Делегація Радикальної партії Рівненщини на звіті фракції РПЛ

Завдяки  РПЛ, каже Оксана Лозова, з держбюджету для соціальних закладів Рівненщини цього року вдалося добитися близько 23 млн. грн. субвенцій. За ці кошти був зроблений капітальний ремонт системи опалення дитсадка «Калина» в селі Бокійма Млинівського району, реконструкція вуличного освітлення в селах Бродів та Стадники Острозького району, капітальний ремонт дороги у провулку Молодіжному у селі Великий Олексин тощо.

Депутати нашої фракції в облраді сприяли проведенню ремонтів доріг у своїх округах, у тому числі в смт Володимирець та на відрізку шляху Переброди-Дубровиця-Володимирець-Суховоля, Володимирець-Антонівка, ремонтів у школах №2 у Березному, у селі Каноничі Володимирецького району тощо.  

Наостанок Оксана Лозова привітала рівнян з Новим роком та Різдвом Христовим:

Хай 2019-й рік принесе нам усім мир, спокій, здійснення найзаповітнішого!

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень