Депутата міськради Рівного затримали з хабаром. Мати не знає, де він

Ситуацію прокоментувала голова обласної організації партії, до якої належить депутат

Володимир Кудрін

У Рівному на хабарі затримали депутата міськради Володимира Кудріна. Мовляв, взяв 5 тисяч доларів у забудовника, який зводить будинок на березі Басівкутського озера, за те, щоб більше не виступати проти цього будівництва. Працівники СБУ затримали депутата від Радикальної партії Олега Ляшка Володимира Кудріна вчора.

В управлінні СБУ Рівненщини цю інформацію підтвердили. Однак поки що офіційних коментарів з цього приводу не дали. А зв’язатися з Володимиром Кудріним Радіо Трек не вдалося, оскільки у нього вимкнений телефон. 

Голова Рівненської обласної організації Радикальної партії Олега Ляшка Оксана Лозова каже, що вони зараз з’ясовують, чи справді затриманий  Кудрін, де знаходиться, ким затриманий, з якого приводу. Також хочуть розібратися, чи справді депутат взяв хабар, чи це була підстава, оскільки на депутатів-радикалів зараз чинять тиск.

Далі говорить Оксана Лозова:

Ми мусимо розібратися для того, щоб дати коментарі. Якщо він винен, то у нас чітка позиція нашої партії, що кожна людина, і депутат у тому числі, повинна відповідати згідно з чинним законодавством.

 

А якщо це підстава і просто метод шантажу наших фракцій, ми будемо розбиратися, підключати адвокатів, і захищати.

 

Оксана Лозова каже, що з Кудріним не спілкувалася, бо не знає, де він. Також вона повідомила, що навіть мати депутата не знає, де він, і що з ним. Вдома його немає і телефон поза зоною досяжності.      

Тим часом, сайт http://charivne.info/ повідомляє, що Володимир Кудрін перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень