Представили нового голову Демидівської райдержадміністрації

У Демидівському районі – новий голова райдержадміністрації – Богдан Левшенюк.

Раніше чоловік працював на посаді першого заступника і виконував обов’язки голови адміністрації.

Нагадаємо, у кінці квітня президент України Петро Порошенко призначив чотирьох голів РДА, серед яких нових керівників отримали Корецький, Рівненський, Острозький та Демидівський райони. Водночас Порошенко звільнив голову Млинівської РДА Аллу Черній та Березнівської Миколу Мельника.

ДОВІДКА

Богдан Левшенюк народився 3 лютого 1974 року на Волині. Освіта вища. У 1996 році закінчив Львівський державний сільськогосподарський інститут за спеціальністю економіст-організатор. Трудову діяльність розпочав у 1991 році на Демидівському консервному заводі. З 2003 по 2013 роки працював на керівних посадах ливарно-механічного заводу «Ісполін» м.Дубно. З травня 2014 року був першим заступником голови Демидівської райдержадміністрації.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень