На Рівненщині чоловік напідпитку пожартував про замінування дитячого майданчика (ФОТО)

Учора, 3 травня, близько 19 години до поліції надійшло повідомлення, що на дитячому майданчику у місті Дубно станеться вибух. Однак інформація виявилася неправдивою.

Про це повідомляє відділ комунікації Нацполіції Рівненщини.

«Слідчо-оперативна група, яка негайно виїхала на вулицю Грушевського районного центру, встановила особу заявника. 66-річна дубенчанка повідомила, що до неї підійшов нетверезий чоловік і сказав, що дитячий майданчик заміновано. При огляді місця події вибухонебезпечних предметів виявлено не було», – інформують правоохоронці.

Зловмисником виявився 42-річний місцевий житель. Під час освідчення на стан сп’яніння у нього виявили 1,5 проміле алкоголю. 

Правоохоронцям він пояснив, що пожартував.

У поліції нагадують, що за завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності «мінеру» загрожує позбавлення волі від двох до шести років.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень