Один інгредієнт – і борщ у десять разів смачніший: хитрий трюк, який вас здивує

Потрібен шматочок масла

Борщ – це традиційна українська страва. Кожна господиня має свої секрети вдалого борщу, але стандартний набір інгредієнтів – м'ясо, овочі, спеції та зелень – не змінні.

Проте дехто додає секретний компонент, який кардинально змінює страву. Додайте у свій борщ трохи масла.

Вершкове масло зробить страву ніжнішою та збалансованою, а також допомагає «потоваришувати» іншим компонентам між собою. Даний інгредієнт виконує так звану роль соусу, роблячи борщ ситнішим. 

Як правильно додавати вершкове масло?

Додавати вершкове масло у борщ треба наприкінці приготування. На каструлю об’ємом 3 л 80 г масла. 

Джерело: food.obozrevatel

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень