Всього 15 хвилин і на столі величезний сімейний гарячий бутерброд: смачно і ніхто не залишиться голодним

Беріть вже нарізані продукти

Щоб зекономити вранці такий дорогоцінний час, робіть гарячі бутерброди не кожному члену сім'ї окремо, а один спільний. Такий наїдок чудово підійде й на вечерю.

Інгредієнти:

  • 12 шматочків – хліба для тостів;
  • 400 г – шинки;
  • 300 г – сиру чеддер;
  • 6 ст.лож. – томатного соусу;
  • 15 – оливок;
  • 2 – помідори;
  • 6 ст.лож. – майонезу;
  • 1 ч.лож. – орегано.

Для приготування сімейного гарячого бутерброда беріть хліб для тостів. Квадратна форма шматочків ідеально приляже до форми. Шинку і сир теж бажано обирати квадратної форми та вже нарізаною, оскільки розрізаючи ножем, не вдасться досягнути потрібного рівня тонкості.

Чеддер спеціально купувати необов’язково. Можете замінити його на моцарелу чи будь-який інший вид сиру.

Помідори вимийте, протріть паперовим рушником і наріжте на кружальця, яких має вийти 12 штук. Оливки теж наріжте кружальцями. Майонез бажано робити самотужки. Тоді вийде набагато смачніше, але можна відбутися й магазинним варіантом.

Форму для запікання змастіть третиною томатного соусу. Викладіть поверх половину шматочків хліба в один шар. Намастіть хліб третиною майонезу, розподіливши по всій поверхні. Накрийте шматочками шинки, а зверху – сир. Змастіть третиною томатного соусу.

Зверху знову викладіть шари шинки та сиру. На кожен зі шматочків сиру покладіть по кружальцю помідора і додайте кружальця оливок. Знову повторіть процедуру: шматочки хліба, шар із третини майонезу та томатного соусу. Далі – шинка та сир і помідори з оливками. Присипте сушеним орегано.

Духовку розігрійте до 180 градусів, поставте форму в шафу і витримайте 15 хвилин. Перед подачею до столу наріжте на порції. Їх вийде 6 штук.

Джерело: odnaminyta

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень