НВО оприлюднив сюжети перших серій 7 сезону «Гри престолів»

Новий сезон стартує 16 липня

Менше тижня залишається до прем'єри 7 сезону «Гри престолів», і канал HBO, в ефірі якого 16 липня стартує серіал, оприлюднив короткі сюжети перших трьох нових епізодів.

У першому епізоді 7 сезону під назвою «Драконівський камінь» (Dragonstone), який вийде в ефір 16 липня, Джон Сноу організовує оборону Півночі, Серсея намагається зрівняти шанси, а Дейенеріс нарешті повертається додому.

Другий епізод під назвою «Народжена бурею» (Stormborn), який вийде в ефір 23 липня, покаже Дейенеріс, яка приймає несподіваного гостя. Тіріон Ланністер планує захоплення Вестероса, а Джон Сноу зіткнеться з заколотом.

У третьому епізоді 7 сезону, «Справедливість королеви» (The Queen's Justice), який покажуть 30 липня, Дейенеріс вершить суд, Серсея повертає дар, а Джеймі Ланністер буде змушений вчитися на власних помилках.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень