Новий сезон «Гри престолів» стартує з розширеного епізоду

Прем’єра сьомого сезону – 16 липня

16 липня в ефірі HBO стартує довгоочікуваний 7 сезон «Гри престолів», і шоураннери серіалу поділилися черговою приємною новиною: тривалість прем'єрного епізоду буде збільшена до 59 хвилин. Таким чином, прем'єрна серія виявиться майже рекордною - довшою була тільки найперша, «пілотна» серія 1 сезону «Гри престолів», що вийшла в ефір 6 років тому.

Нагадаємо, 7 сезон «Гри престолів» стане передостаннім і налічуватиме 7 серій, а фінальний, 8 сезон, вийде в липні 2018 і виявиться найкоротшим - в ньому буде всього 6 епізодів. Після цього з головними героями серіалу доведеться попрощатися, але в світ «Гри престолів» HBO ще повернеться з спін-оффами, над якими нині триває робота за участю Джорджа Мартіна.

Нагадаємо, нещодавно вийшов офіційний трейлер нового сезону «Гри престолів».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень