Нові деталі ДТП на Рівненщині: у автопригоді постраждали четверо жінок зі Сходу (+ФОТО)

Сьогодні, 27 травня, у ДТП, що трапилася на автодорозі Київ-Чоп поблизу села Гранівка Радивилівського району, постраждали четверо жінок зі Сходу України.

Про це інформує відділ комунікації Нацполіції Рівненщини.

«У мікроавтобусі, що перекинувся, перебувало восьмеро осіб, із яких двоє водіїв.

 

Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди постраждали пасажири «Mercedes-Benz Sprinter»: 68-ми, 49-ти, 68-річні жительки міста Донецьк та 57-річна жителька міста Свердловськ Луганської області.

 

Лікарі швидкої медичної допомоги, які одразу прибули на місце події, трьом жінкам надали допомогу, однак від госпіталізації вони відмовились. Ще одну жінку із ушкодженням ноги лікарі госпіталізували до Радивилівської центральної районної лікарні», - зазначено в повідомленні.

Як стверджують у поліції, водії обох транспортних засобів були тверезі та у ДТП не постраждали. Всі обставини автопригоди наразі встановлюють фахівці.

Автомобілі зазнали значних ушкоджень і ремонту не підлягають, їх поміщено на штрафмайданчик м. Радивилів.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень